Ταξιδέψαμε στο χωροχρόνο σε ένα τουρ πάνω στα Μετέωρα

Η ξεναγός μας η Κατερίνα μας υποδέχτηκε στο πουλμανάκι με ένα εγκάρδιο χαμόγελο, γεμίζοντάς μας με θετικά vibes για το τετράωρο που θα ακολουθούσε. 

Γιατί πιστέψτε με, μπορεί να επισκεφτήκαμε 3 μονές, αλλά η ανάβαση και η κατάβαση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο οδηγός του μικρού λεωφορείου, το οποίο άστραφτε από την πολυτέλεια, ο κ. Ντίνος, έμπειρος και με πολύ καλή αίσθηση του τιμονιού και του φρένου μας ανέβασε και μας κατέβασε με πολύ ασφάλεια, ενώ έχω να λέω για το φωτογραφικό του ένστικτο.

Μας απαθανάτισε σε ένα στιγμιότυπο, το οποίο θα ζήλευαν και επαγγελματίες φωτορεπόρτερ. Ήθελα να σταθώ όμως στην ξενάγηση της Κατερίνας, η οποία μας ταξίδεψε κυριολεκτικά στην ιστορία της περιοχής και των μοναστηριών.

 Ήταν άψογη, επαγγελματίας και συνάμα πολύ φιλική, πρόσχαρη και ευρηματική στην επίλυση κάποιων θεμάτων που προέκυψαν, λόγω της ανομοιομορφίας προσωπικοτήτων στο συγκεκριμένο γκρουπ, στο οποίο η ξενάγηση ήταν στην αγγλική.

Έβγαλε εις πέρας την αποστολή με φοβερή διάθεση μεταδίδοντας το κέφι της σε όλο το γκρουπ, τα μέλη του οποίου δεν ξεκολλούσαν από πάνω της και της ζητούσαν να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε μέρος που επισκεπτόμασταν, αναγνωρίζοντας τις βαθιές της γνώσεις για την περιοχή, την ιστορία της και τις πιπεράτες λεπτομέρειες που κρύβει ως τόπος.

Ταξιδέψαμε κυριολεκτικά στον χωροχρόνο!

Η παραπάνω κριτική δημοσιεύτηκε στο Tripadvisor

Σχόλια