Η συνέντευξη που μου είχε δώσει ο Κώστας Βουτσάς πριν 7 χρόνια!


16 Οκτωβρίου του 2013 πρωινή βάρδια στο γραφείο. Δεν έχουν περάσει ούτε 5 λεπτά από τη στιγμή που άνοιξα τον υπολογιστή και δέχομαι μία εισερχόμενη κλήση στο κινητό μου.

Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο Μητσάρας, Ενωσίτης αδελφός με τρελή αγάπη για την ΑΕΚ. Η πρώτη του κουβέντα είναι πάντα το ίδιο καυστικό πείραγμα, το οποίο το δέχομαι με μεγάλη ευχαρίστηση, λόγω του εύθυμου τόνου που έχει η φωνή του.

«Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι», λέει και συνεχίζει Σου έχω πληροφορία. Στη Φιλαδέλφεια έκαναν γυρίσματα για την παρουσίαση της Αγιάς Σοφιάς. Στο βίντεο συμμετέχει ο Βουτσάς, ο οποίος υποδύεται έναν Ενωσίτη παππού που εξιστορεί τις αναμνήσεις του από το παλιό γήπεδο στο εγγονάκι του».

Αμέσως έπεσαν τηλέφωνα για την επιβεβαίωση της είδησης, η οποία ήταν τεράστια λόγω του ενθουσιασμού που επικρατούσε εξαιτίας της επανεμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και της προοπτικής που ανοιγόταν για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βρίσκω τον ίδιο, τον Βουτσά. Είναι η καταλληλότερη πηγή για να διασταυρώσει το σάιτ την πληροφορία. Ο αγαπημένος ηθοποιός απαντά στην κλήση και όταν του γίνεται η ερώτηση για το ζήτημα αποκρίνεται με τρομερή χαρά, όμοια με αυτή που μοίραζε, υποδυόμενος όλους αυτούς τους ρόλους, με τους οποίους τον απόλαυσαν εκατομμύρια Έλληνες στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη, αλλά και το σανίδι.

«Είναι αλήθεια, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα μέρος σε γυρίσματα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μου το ζήτησε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δέχτηκα να βοηθήσω, εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Βουτσά που επιβεβαίωσε την είδηση του σκύλου.


Σχόλια