Κορωνοϊός και ευκαιρίες! Δωρεάν προγράμματα για εξ'αποστάσεως προπόνηση


«Μένουμε σπίτι, βρίσκουμε λύσεις!». Με αυτό το μότο η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών προωθείς έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις, που εντάσσονται στην πρωτοβουλία ψηφιακής αλληλεγγύης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μία από τις ιδέες και τις υπηρεσίες που παρέχονται είναι εξ αποστάσεως γυμναστική από το σπίτι.
Εξάλλου σύμφωνα με τη New Yor Post, στην έξαρση της επιδημίας στην Κίνα, απ' όπου ξεκίνησε ο κορωνοϊός, τα κινέζικα γυμναστήρια αναγκάστηκαν να εκπέψουν σε ζωντανή, διαδικτυακή μετάδοση προγράμματα γυμνατικής, προκειμένου να κρατήσουν την πελατεία τους.

Οπότε οι Κινέζοι έδειξαν τον δρόμο.Τo xtypes.gr συγκέντρωσε μερικές από αυτές τις ιδέες και σας τις παρουσιάζει:

CrossFit Pieraeus

Το CrossFit Piraeus, ανταποκρινόμενο στις έκτακτες ανάγκες λόγω του covid-19, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ προπονητικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα, μπορεί να κάνει ο καθένας σπίτι του, με ελάχιστο ως καθόλου εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα και χωρίς να βγει έξω.

Είναι, μάλιστα, πιστοποιημένο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, απόλυτα ασφαλές και έχει ως στόχο την ενίσχυση της γενικής φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα πάντα δωρεάν, παροχής υποστήριξης τόσο ηλεκτρονικά, όσο και τηλεφωνικά, ενώ παρέχεται επίσης και δωρεάν συμβουλευτικήστη διατροφή.

Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται ήδη στα ενεργά μέλη του CrossFit Piraeus. Η διάρκεια του προγράμματος είναι για όσο διαρκούν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid-19, ενώ μετά δεν απορρέει καμία υποχρέωση.

Πώς λειτουργεί
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του CrossFit Piraeus στο 2104082015 (Ώρες λειτουργίας ΕΔΩ“) ή ηλεκτρονικά στο team@boxpiraeus.gr ή WhatsApp & Viber δωρεάν μηνύματα στο 6987404088, ώστε να γίνει ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική εγγραφή και να δωθεί πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα και στα σχετικά Applications.”

Elixir

Γυμναστείτε μαζί μας από την ασφάλεια του σπιτιού σας, με προγράμματα άσκησης 30’, για όλα τα επίπεδα ασκουμένων , με προπονητικό παρελθόν άνω των 3 μηνών. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Πριν ξεκινήσετε , συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και τον φυσιοθεραπευτή σας.

Πώς λειτουργεί
Κάνετε την εγγραφή σας στο κανάλι μας στο YOU TUBE, εύκολα, γρήγορα και ΔΩΡΕΑΝ!
Θα μας βρείτε σαν ELIXIR GYM NETWORK.
Καλή άσκηση και καλή διασκέδαση !
Και μην ξεχνάτε , ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Δείτε περισσότερες επιλογές και προϊόντα εδώ

Σχόλια