Κερατωμένη και υπερχρεωμένη!

Μια απίστευτη ιστορία δημοσίευσε η αγγλική εφημερίδα Telegraph. 

 Αναγνώστρια έστειλε επιστολή με την οποία αποκαλύπτει το δράμα που ζει μετά τις αποκαλύψεις που έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η αναγνώστρια ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη και το 2016 αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της ζούσε διπλή ζωή. Χώρισαν, ο άντρας της στη συνέχεια πέθανε αλλά και μετά τον θάνατο του την... στοιχειώνει.

Η επιστολή αναφέρει:

"Χώρισα με τον σύζυγο μου το 2016, όταν ανακάλυψα ότι κοιμόταν με ιερόδουλες στην Ταϊλάνδη όπου εργαζόταν. Ήταν ένα τεράστιο σοκ. Έφυγε από το σπίτι μας και τελικά χωρίσαμε και τυπικά τον Αύγουστο του 2019. Παρ' όλα αυτά είχε απομείνει στον αέρα ο τελικός οικονομικός διακανονισμός. Στο παρελθόν εμπιστευόμουν τον σύζυγο μου να διαχειρίζεται να οικονομικά μας αλλά πλέον αρνούνταν να μου δώσει ακόμα και βασικές πληροφορίες. Ένιωθα ότι το έκανε επίτηδες για να κερδίσει χρόνο.

Περίπου εκείνη την εποχή ανακάλυψα ότι από το τεράστιο δάνειο που είχαμε πάρει για το σπίτι μας, το οποίο αγοράσαμε 130.000 λίγες το 2003, χρωστούσαμε ακόμα 115.000 λίρες. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν είχε μειωθεί. Επιπλέον έμαθα ότι το 2007, όταν το δάνειο μας είχε περάσει σε άλλη τράπεζα, ο άντρας μου το είχε ανεβάσει στις 225.000 λίρες χωρίς να γνωρίζω τίποτα γι' αυτό.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο διαγνώστηκε με ανίατη ασθένεια. Η υγεία του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα και πέθανε τον Δεκέμβριο. Δεν είχε υπάρξει καμία οικονομική συμφωνία μεταξύ μας. Ενώ περνούσε τον τελευταίο του διάστημα, παντρεύτηκε μια πρώην πόρνη την οποία είχε συναντήσει στην Ταϊλάνδη. Έτσι αυτή λαμβάνει τη σύνταξη του και ένα ποσό που της άφησε.

Ενώ ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση έκανα μια ακόμα τρομακτική ανακάλυψη. Ο άντρας μου είχε χρησιμοποιήσει μια δυνατότητα που υπήρχε στον λογαριασμό του δανείου μας, ο οποίος ήταν και στο δικό μου όνομα, για να πάρει ακόμα 100.000 λίρες. Δεν γνώριζα ότι είχε γίνει κάτι τέτοιο και ότι υπήρχε αυτή τη δυνατότητα. Υπήρχε όμως και όταν χωρίσαμε αύξησε την ικανότητα δανεισμού μας 
και πήρε τα λεφτά.
Υποπτεύομαι ότι αγόρασε ένα σπίτι στην Ταϊλάνδη, ένα τζιπ, ακριβά ρούχα και κοσμήματα για την Ταϊλανδή φιλενάδα του. Η τράπεζα λέει ότι καταλαβαίνει την κατάσταση μου αλλά εγώ έχω την ευθύνη για το χρέος. Παρότι δεν είχα πρόσβαση στη δυνατότητα επέκτασης του δανεισμού και όλες οι κινήσεις έγιναν από τον πρώην σύζυγο μου. Μόνο ο τόκος είναι πλέον 400 λίρες το μήνα και η ασφάλεια ζωής που είχε δεν καλύπτει το αρχικό ποσό του χρέους".

Διαβάστε την απάντηση που έστειλε η εφημερίδα ΕΔΩ

Σχόλια