Ένα ανέκδοτο με αφορμή τον κορωνοϊό από έναν καθηγητή Πανεπιστημίου

Το μήνυμα είναι σοβαρό...


Ο Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος είναι Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής & Στρατιωτικών Επιστημών (ΣΣΕ) – Αν. Κοσμήτορας & Πρόεδρος Επιτροπής Ερευνών – Διευθυντής Τομέα Φυσικών Επιστημών & Εφαρμογών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) καθώς και Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων (EKEO).

Την Τετάρτη (18/3) διηγήθηκε ένα ανέκδοτο με σοβαρό μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Στο χώρο του ελέγχου όπλων μαζικής καταστροφής υπάρχει ένα ανέκδοτο: Αν δεις ένα επιστήμονα όπλων μαζικής καταστροφής να τρέχει μακριά από το εργαστήριο του, τρέξε γρηγορότερα. Σήμερα στη γειτονιά μου στη Θεσσαλονίκη όπου είμαι γνωστός από τις εμφανίσεις μου στα ΜΜΕ για τα όπλα μαζικής καταστροφής (και τα βιολογικά όπλα) υπήρχαν διάφορες παρέες έξω από καταστήματα και συζητούσαν, χωρίς μάσκα. Πέρασα φορώντας προστατευτική μάσκα (προληπτικά δεν έχω πρόβλημα) και όταν γύρισα μετά από λίγο δεν υπήρχε κανένας έξω στους δρόμους.

Φαντάζομαι έλαβαν το μήνυμα!

Φορέστε όλοι/ες μάσκα όταν κυκλοφορείτε έξω από το σπίτι (έστω και αυτοσχέδια), οι ηλικιωμένοι/ες μείνετε σπίτι και προσοχή οι νέοι/ες, δεν έχετε ανοσία στην επιδημία αντιθέτως η δική σας μόλυνση μπορεί να μεταλλάξει τον ιό και να τον καταστήσει δυνατότερο σε ακόμη νεαρότερες ηλικίες που θα είναι καταστροφικό.

Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος

Σχόλια